Vízilabda

2024.01.16. 15:48

Taroltak a Crișul fiatal vízilabdásai Marosvásárhelyen

Forrás: Nagyváradi Crișul

Szakács Dávid

A Nagyváradi Crișul U13-as vízilabdázói Marosvásárhelyre látogattak az országos bajnokság, Északi régiójának, 4. fordulójában. A Nicolae Diaconu, illetve Alexandru Ihoș által edzett fiatalok négy mérkőzést vívtak, az első találkozón a Gyulafehérvári Unirea volt az ellenfelük, akiket könnyedén 13–5-re legyőztek. A második összecsapáson a házigazda Marosvásárhelyi Partizan B csapata ellen szálltak vízbe, ahol a váradiak kitűnő játékot bemutatva 18–2-re nyertek. A folytatásban a Crișul további ellenfelei az Aradi Amefa, illetve a Marosvásárhelyi H2O voltak, előbbit 11–4-re, míg utóbbit 16–4-re legyőzve, maximális teljesítményt bemutatva diadalmaskodtak.
A Crișul U12-as kerete: Tomos Tudor, Tirla Adrian, Giosu Răzvan, Ridzyk Vivien, Tîgulea Vitalie, Popescu Alexandru, Iancu Patrick, Flore Milan, Boiț Marc, Oros Ştefan, Dumitru Nicolas, Anderkó Áron, Clostorfeanu Victor, Tőrös-Víg István, Şarba Tudor, Dumitru Sara.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában