Évértékelő

2024.01.03. 15:47

Sikerekben gazdag évet zárt a Wolf SK

Forrás: Wolf SK

Szakács Dávid

A Nagyváradi Wolf Sportklub a borsi Művelődési Házban tartotta meg évzáró gáláját, mely során a klub legjobb taekwondósait díjazták. A rendezvényen az egyesület mindhárom szakosztályából (Nagyvárad, Bihar, Tenke) lévő sportolóik, családtagjaik, illetve barátaik vettek részt. A gála folyamán Harascsák Gyula, a nagyváradi klub elnöke összefoglalta az idei esztendőben elért sikereket és eredményeket, illetve a 2024-es év eseményeit és célkitűzéseit.

A beszédeket követően a Wolf SK összesen hat kategóriában díjazta az idei teljesítményük alapján versenyzőiket. A férfiaknál Tálinger Alex Zoltán, a nőknél Simon Barbara, az „öregfiúknál” Papp Attila Sándor, a 12 éveseknél Kalmár Erik Attila, míg végül, de nem utolsó sorban a gyermekeknél Molnár Balázs és Gui Darina Crina részesült elismerésben. Gui Darina-t ezen kívül az év sportólójává is választották a klubbon belül.

Forrás: Wolf SK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában