Felhívás

2024.01.29. 15:12

Online villám sakkversenyt szervez a Sakk Klub

BN-összeállítás

Nyílt, egyéni online villám (blitz) sakkversenyt szervez a Nagyváradi Sakk Klub (alapítók Fleisz János, Dan Cezar Carțis, Dan Rat) svájci rendszerben, hét fordulóval, 5 perc+2 másodperc/lépés játékidővel, a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. A megmérettetés időpontja: február 3. szombat, 18 óra. A www.chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub-tagok vehetnek részt a kupán. A klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év és a képviselt helység megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea. A versenybe a belépés egy órával a rajt előtt kezdődik a következő címen: Play Chess Online for Free with Friends & Family – Chess.com. Részvételi díj nincs.

A verseny főszervezője, illetve játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró lesz. A győztesek oklevélben részesülnek. A Bihar megye 2024-es bajnoka villámsakkban címet a következő kategóriákban adják át: általános, nők, veterán (65 év felett, azok is, akik 2024-ben töltik be), ifjúsági fiú és lány (18 év alattiak, akik 2006. január 1 után születtek). A bajnoki címek kiadásához szükséges a pontos név és vezetéknév, születési dátum és a képviselt helység vagy klub neve.

A versenybe minden klubtag benevezhet, de a bajnoki címeket csak a Bihar megyei kötődésű játékosok kaphatják meg. A végeredményt a fenti kategóriák szerint a játékvezető állítja össze a www.chess.com webhelyen hivatalosan megjelent táblázat alapján (azonos pontszám esetén az első kritérium a Bucchholz értékszám). Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetője figyelik. A bajnokság alatt és után a lejátszott partikat ellenőrzik, a bajnoki címeket csak a végeredmények jóváhagyását követően, a befejezés után előreláthatólag 2 nappal adják ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában