Vízilabda

2024.01.25. 16:29

Nemzetközi vízilabdatornát rendeznek a Crișul Uszodában

Forrás: CSU

Jósa Attila

A Nagyváradi Egyetem SK lesz a házigazdája ezen a hétvégén, január 27-28-án a Nordic League nemzetközi sorozat első selejtezőtornájának. A tornára a Crișul Uszodában kerül sor, ahol a házigazdák a felvidéki Kassai ŠKP Modrí Draci, a cseh Kometa Brno és az ukrán Dinamo Lvov csapataival mérhetik össze erejüket. Az Egyetem SK játékoskerete az elmúlt hetet Aranyosláposon töltötte edzőtáborban, a héten viszont már a a Crișul uszodában folytatta az edzéseket Cosmin Goina legénysége. A torna szombat délelőtt kezdődik, a Nagyváradi ESK első mérkőzését 11 órától rendezik a Kassa ellen. A verseny mindkét napján a nézők számára ingyenes lesz a belépés.

A torna menetrendje
Szombat: Dinamo Lviv – Kometa Brno (09.30 óra), Nagyváradi Egyetem SK – Kassai ŠKP Modrí Draci (11 óra), 17:30 Egyetem SK – Kometa Brno (17.30 óra), ŠKP Modrí Draci – Dinamo Lviv (19 óra). Vasárnap: Kassai ŠKP Modrí Draci – Kometa Brno (09.30 óra), Dinamo Lviv – Egyetem SK (11 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában