Sakk

2024.01.15. 14:34

Nagy László megvédte bajnoki címét

Illusztráció

BN-összeállítás

Összesen 17 sakkozó részvételével rendezték meg január 13-án a Nagyváradi Sakk Klub online sakkbajnokságát, a www. chess com sakkszerveren. A versenyzők svájci rendszerben 7 fordulót játszottak, 5 perc + 2 másodperc játékidővel játékosonként.

Az első helyet és ezzel a Nagyváradi Sakk Klub 2024-es bajnoka címet Nagy László (Nagyvárad-Németország) szerezte meg, akárcsak az előző évben, 6.5 ponttal (a 7 lehetségesből).

A további élmezőny a következőképpen alakult: 2. Ecsedi Sándor (Nagyvárad-Magyarország) 5,5 pont, 3. Karácsony Zsolt (Nagyváradi Crisul) ugyancsak 5,5 ponttal, 4. Gertrud Florentina Dörner (Szentandrás) 4,5 pont, 5. Kiss Gábor (Nagyváradi Crisul) 4,0 pont.

A nőknél a győzelmet Gertrud Florentina Dörner (Szentandrás) szerezte meg.

A verseny szervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi sakk versenybíró volt. A teljes végeredmény és az összes játszma megtekinthető a következő webcímen: Campionatul Sah Cluc Oradea 2024 - Live Chess Tournament – Chess.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában