Labdarúgás

2024.01.24. 15:34

Kapósak lettek a román labdarúgó-válogatott játékosai

Forrás: Facebook.com/AtleticodeMadrid

Jósa Attila

A középhátvéd Radu Drăgușint január 11-én szerződtette a Tottenham az olasz Genoától 30 millió euróért, ezzel pedig ő lett minden idők legdrágább román futballistája. Drăgușin után egy újabb válogatott játékos képviselheti a román labdarúgást a legmagasabb színvonalon, miután a 26 éves kapust, Horațiu Moldovant az Atletico Madrid 800 ezer eurós záradék fejében kivásárolta a szerződéséből. Moldovan január 22-én vett részt az orvosi vizsgálaton, két nappal később, szerdán pedig hivatalosan is bemutatták. A Bukaresti Rapid korábbi játékosa 3,5 évre írt alá az „Atletinél”.
Sajtóértesülések szerint Horațiu Moldovan az első szezonjában 800 ezer eurót keres majd Madridban. A kapus a negyedik román labdarúgó az Atletico Madrid történetében Daniel Prodan, Cătălin Munteanu és Cosmin Contra után. A román hálóőrnek nem lesz könnyű dolga a Matracosoknál, ahol a 31 éves kapusfenoménnal, a szlovén Jan Oblakkal kell majd megküzdenie a kezdőcsapatba kerülésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában