Labdarúgás

2024.01.15. 14:38

Drăgușin a leigazolását követően egyből debütált a Spursben

Forrás: Profimedia

Szakács Dávid

A Tottenham Hotspur pár nappal ezelőtt mintegy 30 millió euróért leigazolta a Genoa kiválóságát, Radu Drăgușin-t. Drăgușin ezzel minden idők legdrábban igazolt román futballistája lett. A 21 éves középhátvéd a most nyáron a Seria A-ba feljutott északi-olaszországi klub legjobbja volt, értéke a transfermarkt oldalán fél év alatt 8 millióról 20 millióra duzzadt kimagasló teljesítményének köszönhetően. A román válogatott alapembere egy 2030-ig szóló szerződést kötött az angol együttessel.

A Tottenham vasárnap este a Manchester United otthonában lépett pályára a Premier League 21. fordulójában, ahol Drăgușin a kispadon kapott helyet. A találkozón a United kétszer is megszerezte a vezetést, ám a vendégek mindkét alakalommal képesek voltak egyenlíteni. A négy gólt követőn, a 85. percben küldte pályára Ante Postecoglu vezetőedző a román játékost, aki a SofaScore.com szerint 6.7-es osztályzatot kapott a teljesítményéért. Drăgușin a kapott játékidő alatt kétszer tisztázott, illetve nyolc passzt osztott ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában