Sport

2024.01.08. 17:21

CAO-NAC: mozgalmasnak ígérkezik az átigazolási időszak

Jósa Attila

Bár a IV. Liga felsőházi rájátszása csak március 9-én veszi kezdetét, a CAO-NAC csapatánál már lázasan készülnek a tavaszi küzdelmekre. Egyelőre az íróasztal mögött, hiszen a téli „átigazolási ablak” január 16-án nyílik meg, a klubvezetés pedig tovább szeretné erősíteni a 2023-ban veretlen csapatot. Az érkezők névsorát január 16-ig nem szeretné nyílvánosságra hozni az egyesület, de valószínűsíthetően távozók is lesznek a csapatnál.
Értesüléseink szerint a váradiak jamaikai kapusa, Matthew Reynolds remek teljesítményével több magyarországi és romániai élvonalbeli alakulat érdeklődését is felkeltette. A 195 centiméter magas hálóőr a téli időszakban próbajátékra utazik, megfelelő ajánlat esetén a klub nem gördítene akadályt Reynolds távozása elé. 

Matthew Reynolds

A zöld-fehérek január 29-én kezdik meg az edzéseket, februárban pedig több felkészülési meccset is vív az együttes. Bár a menetrendben lehetnek még változások, a Békéscsaba II. (február 10.), a Székudvari SK (február 17.), a Hódmezővásárhely (február 24.), valamint az Aradi Viitorul (március 2.) elleni mérkőzéseket már lekötötte a klub vezetősége.
„Nagyon jó évet zártunk, biztos vagyok benne, hogy a legoptimistább stábtag vagy szurkoló is kiegyezett volna év elején, az idény alatt elért eredményekkel. 28 tétmérkőzésen veretlenek maradtunk, ebből 24-et megnyertünk. Ha visszatekintünk az év elejére, amikor a rájátszás alsóházában indultunk, annál értékesebbek számunkra az őszi eredmények, az alapszakasz bajnoki címe és a román kupa megyei szakaszának az elődöntője. Nagyon büszkék vagyunk arra a látványos támadófutballra , amit a csapat bemutatott és arra a 129 találatra amelyek közönségcsalogatónak bizonyultak a 2023-as esztendőben. Felelősségteljesen és motiváltan készülünk a tavaszi rájátszásra, reméljük sikerül új, minőségi játékosokkal is kiegészíteni a keretünket, akik erősíteni fogják a play-offban a csapatot” – nyilatkozta a Bihari Naplónak Lukács Imre, a CAO-NAC vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában