Sakk-matt

2023.11.05. 16:38

Sakk: Őszi Kupa 2023

A Nagyváradi Sakk Klub szervezésében november 5-én, szombaton bonyolították le az Őszi Kupa 2023 online villámsakk versenyt, a www.chess.com sakkszerveren. Összesen 16-an neveztek be a megmérettetésre, akik svájci rendszerben 7 fordulót játszottak 5 perc+2 másodperc játékidővel. Izgalmas és nagyon kiegyensúlyozott mérkőzések után a végső sorrend a következőképpen alakult: 1. Ariel M. Caparas (Fülöp-szigetek) 5 pont (7 lehetségesből), 2. Karácsony Zsolt (Nagyváradi Crisul) 5 pont, 3. Fleisz János (Nagyváradi ESK Agora Sakk Klub), 4. Tudor-Vlad Truţă (Arad), 5. Radu-Alin Balaj (Nagyváradi ESK Agora Sakk Klub) egyaránt 4,5 ponttal stb.

A nőknél az első helyet Gertrud Florentina Dörner (Biharszentandrás), az ifjúságiaknál Luca Diță (Nagyváradi ESK Agora Sakk Klub) míg a veteránoknál Ecsedi Sándor (Nagyvárad-Debrecen) szerezte meg. A verseny szervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi sakk versenybíró volt. A teljes végeredmény és az összes játszma megtekinthető a következő web-címen: Cupa de toamna 2023 - Live Chess Tournament - Chess.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában