Labdarúgás

2023.11.14. 10:13

Fiatalított csapattal is könnyedén nyert a CAO-NAC

A CAO-NAC 1910 4–0-ra nyert az Alsókocsobai Izvorul otthonában a IV. Liga Déli csoportjának a 14. fordulójában, ezzel a váradiak csupán egy pontra vannak attól, hogy az első helyen zárják az alapszakaszt.

Forrás: CAO-NAC 1910

Szakács Dávid 

Több meghatározó játékos nélkül a CAO-NAC a sereghajtó, az Alsókocsobai Izvorul otthonába látogatott, ahol már a 13. percben megszerezték a vezetést az első komolyabb lehetőségükből, Sergiu Ciocan kiváló szabadrúgását követően (0–1). Három perccel később újból Ciocan került helyzetbe, ám lövése centikkel kerülte el a kaput. A 35. percben Zádori Sebastian és Gergely Róbert felépített akcióját követően, Ciocan újból betalált az Izvorul hálójába, megduplázva ezzel a nagyváradiak előnyét (0–2). A szünetet követően nem változott a játék képe, a NAC továbbra is irányította a mérkőzést. A 60. percben a zöld-fehérek újból utat találtak az ellenfelük hálójába Gergely találatával (0–3). A gólt követően Lukács Imre, a váradi alakulat vezetőedzője több fiatalt is becserélt, ennek köszönhetően Budai Máté a mérkőzés végjátékában megszerezte első gólját a felnőttek között (0–4). A CAO a következő összecsapásán hazai környezetben fogadja majd a Biharrósai Unirea gárdáját november 25-én, szombaton. „Mélyen és összetetten védekezett Alsókocsoba, ötvédős rendszerben, söprögetővel, emiatt agresszív letámadást alkalmaztunk, nem adtunk teret és időt ellenfelünknek. Sikerült gyors és látványos támadásokat vezetnünk. A különbség a második félidőben megmutatkozott, ekkor rengeteg helyzetet alakítottunk ki. A mai győzelem nagyon értékes számunkra, mivel több meghatározó játékost kellett hiányolnunk és kilenc ifivel a pályán fejeztük be a mérkő- zést. A mindössze 17 éves Budai Máté szemfüles találattal mutatkozott be a felnőttek között” – nyilatkozta portálunknak Lukács Imre, a klub vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában