Labdarúgás

2023.11.01. 15:32

Felcsúton játssza hazai EB-selejtezőit Izrael

Forrás: facebook.com/PFLAhu

BN-összeállítás

Bár korábban Budapest és Debrecen is felmerült lehetséges helyszínként, a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján arról számolt be, hogy az izraeli válogatott hátralévő két hazai Európa-bajnoki selejtezőjét Felcsúton, a Pancho Arénában fogja lejátszani. Az MLSZ közlése szerint november 15-én Svájc, 18-án pedig Románia lesz az izraeliek ellenfele. Az izraeli válogatott kilenc napon belül lesz kénytelen négy Eb-selejtezőt lejátszani, hogy időben pótolni tudják az elmaradt meccseket és befejeződjenek a selejtezők.

A mérkőzések rendezője minden esetben az Izraeli Labdarúgó-szövetség (IFA), mivel a találkozókon nézők is részt vehetnek, a jegyek értékesítését is az IFA intézi, ugyanakkor az MLSZ a mérkőzések zavartalan előkészítéséhez és lebonyolításához minden szakmai segítséget megad. A Magyar Labdarúgó Szövetség 2020 óta összesen 32 klub- és válogatott mérkőzés esetében biztosított semleges helyszínként, harmadik országként lehetőséget arra, hogy a rendező fél megfelelő körülmények között, biztonságban bonyolíthassa le esedékes tétmérkőzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában