Labdarúgás

2023.11.28. 14:19

Egy ponttal gazdagodott a Crișul és a Lotus

Forrás: Marius Clemenciuc

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crișul hazai pályán nézett farkasszemet a III. Liga 10. csoportjának listavezetőjével, a Zilahi VSK gárdájával. A mérkőzést a zilahiak kiválóan indították, ugyanis már a kilencedik percben előnyhöz jutottak Sergiu Pop találatával (0–1). A Crișul a bekapott gólra hamar válaszolt Ioan Hora értékesített büntetőjével (1–1). A folytatásban mindkét együttes közel volt a gólszerzéshez, ám végül meg kellett elégedjenek az 1–1-es döntetlennel.
A bajnokság másik Bihar megyei alakulata, a Félixfürdői Lotus a Szatmárnémeti Olimpia otthonában vendégeskedett. Az összecsapás úgy kezdődött, ahogy a Lotus eltervezte, a 12. percben megszerezték a vezetést Luca Feher öngólját követően (0–1). Nagy meglepetésre azonban tíz perccel később az Olimpia egalizált Alexandru Bonea pontos lövése révén (1–1). A második félidőben mindkét csapatnak akadt néhány lehetősége, ám gól már nem született, így a mérkőzés itt is 1-1-el zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában