Ökölvívás

2023.10.10. 16:46

Zajlik az élet a Basti Box háza táján

Forrás: Basti Box

Szakács Dávid

A Nagyszalontai Basti Box ökölvívói a hétvége folyamán három helyszínen (Brajla, Szarajevó, Eger) képviselték klubjukat országos, illetve európai szinten. Brajlai országos ifjúsági bajnokságon a nagyszalontaiakat Marcu Andrei képviselte a 60 kg-osok kategóriájában, ahol a fiatal bokszoló egy szoros mérkőzés után szerezte meg a bronzérmet. Marcu a teljesítményének köszönhetően szerepelni fog a román csapattal az október 18-29. között Râmnicu Vâlcea-ban megrendezett ifjúsági Balkán Kupán.

A Basti Box három sportolóval vett részt egy szarajevo-i európai tornán, ahol három érmet hoztak a klubnak. Gogan Ciprian a 48 kg-os kadétoknál az első, Szűcs István a 75 kg-os ifjúságiaknál a második, míg Sebastian Sziladi a 60 kg-os ifjúságiaknál a harmadik lett. A nagyszalontai ökölvívók Egerben is brillíroztak, miután Dumitru Marius a 57 kg-os fiataloknál aranyéremmel, Tatu Emilia 75 kg-os és Onuță Marian 67 kg-os ifjúságiaknál pedig ezüstéremmel térhetett haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában