Stadion

2023.10.05. 16:43

Videóbíró-rendszert telepítenek a Bodola Gyula Stadionba

Forrás: AJF

Jósa Attila

Népes küldöttség járt tegnap reggel a váradi Bodola Gyula Stadionban, ahol a Román Labdarúgó-szövetség, a Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF), a televíziós jogtulajdonosok, a csendőrség, a Bihar Megyei Sportigazgatóság, a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület, a nagyváradi városháza, a Nagyváradi VSK és az Aradi UTA képviselőiből álló bizottság ellenőrizte a létesítményt. Mint arról korábban beszámoltunk, az UTA a Neuman Ferenc stadion gyepszőnyegének cseréje miatt a Szuperligában a Rapidot, a Dinamót, a Galaci Oțelult és a Hermannstadtot a nagyváradi stadionban fogadja, de a Krajovai Universitatea és a Voluntari elleni kupamérkőzéseket is a 99 éves arénában bonyolítja le.
Boros Péter, a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület titkára lapunknak elmondta, a bizottság elégedetten távozott a stadionbejárás után, így a „Bodola” minden valószínűség szerint megkapja a jóváhagyást az élvonalbeli meccsek rendezéséhez. A váradi önkormányzat által évekkel ezelőtt lebontásra ítélt arénába az UTA meccseire videóbíró-rendszert (VAR) is telepítenek, valamint az ideiglenesen felszerelt villanyfényes berendezést sem bontják el a Bihar FC – Bukaresti Dinamo november eleji kupameccs után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában