Labdarúgás

2023.10.02. 14:46

Újabb vereséget szenvedett a bajnokságban a Sepsi

Forrás: Profimedia

Szakács Dávid

A Sepsi OSK a címvédő Konstancai Farul otthonába látogatott a Szuperliga 11. fordulójában. A Farul már a találkozó 5. percében tizenegyeshez jutott, miután a szentgyörgyiek középhátvédje, Ninaj kézzel ért a játékszerhez a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Larie higgadtan helyezte a bal alsó sarokba (1–0). Az OSK a félidő legvégén egalizált Ștefănescu mesterien eltekert lövését követően (1–1). A második játékrészben a konstancaiak akarata érvényesült, Budescu az 55. percben újból előnyhöz juttatta a házigazdákat (2–1). Az eredmény nem változott, Liviu Ciobotariu alakulata zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban, lecsúszva a kilencedik helyre.

A Kolozsvári CFR a Krajovai FCU 1948 csapata ellen lépett pályára hazai környezetben. A mérkőzést a CFR végig kontrollálva már az első félidőben eldöntötte Camora, illetve Otele révén (2–0). A kolozsváriak a következő meccsükön az 5. fordulóból elhalasztott összecsapást pótolnak be csütörtökön a Sepsi ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában