Labdarúgás

2023.10.02. 12:13

Újabb győzelmet zsebeltek be a Sasok

Fotó: Pál Máté

 

 

Szakács Dávid

A Székelyhídi Sasok a IV. Liga 8. fordulójában hazai környezetben fogadták az ötödik helyen álló Élesdi Crișul alakulatát. A hazaiak az elejétől kezdve kontrolállta a találkozót, és már a 8. percben egy kiváló összjátékot követően meg is szerezték a vezetést Sas Christopher találatával (1–0). A kapott gólt követően az élesdiek durvábban kezdtek el futballozni, aminek eredményként a Sasok két tizenegyest is kaptak. Sas mindkét büntetőt értékesítette, ezzel bebiztosítva a győzelmet már az első félidőben (3–0).

A folytatásban az első 45 perchez hasonlóan a székelyhídiak domináltak, ám ez már csupán a labdatartás terén látszódott. A mérkőzés utolsó perceiben a Crișul is tizenegyeshez jutott és szépített Mîndrilă Sebastian révén (3–1). Több gól nem esett, a Székelyhíd könnyedén legyőzte az Élesdet és továbbra is az északi csoport pontvadászatának a második pozícióját foglalja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában