Labdarúgás

2023.10.23. 16:01

Továbbra is második a Székelyhíd

Fotó: Pál Máté

Szakács Dávid

A negyedosztály északi csoportjában a pontvadászat második helyét elfoglaló Székelyhídi Sasok hazai környezetben fogadták a harmadik Fugyivásárhelyi SK gárdáját a bajnokság 11. fordulójában. Az összecsapás első félidőjét a fugyivásárhelyiek kontrollálták, a Sasoknak csupán egy-két kisebb támadása akadt.

A folytatásban sem változott a játék képe, ráadásul a vendégek az 51. percben megszerezték a vezetést Sebeșan Bogdan góljával (0–1). A székelyhídiak válasza viszont hamar megérkezett, Sas Christopher találatával egyenlítettek a hazaiak (1–1). A vendégek, mintha mi sem történt volna, ugyanolyan felfogással futballoztak tovább és újból előnyhöz jutottak Ban Sergiu révén (1–2). A mérkőzés utolsó negyedórájában a házigazdák mindent megtett az újabb egyenlítés érdekében, amivel végül a 84. percben érkezett Gavriș Daniel fejesével (2–2). Az eredményt nem változott, a Székelyhíd továbbra is második a bajnokság, 10 ponttal lemaradva a Bihardiószegtől. A Sasok a következő fordulóban, szombaton 15 órától, Érmihályfalván lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában