Labdarúgás

2023.10.30. 15:30

Hat nap alatt négy mérkőzést játszanak a Bodolában

Forrás: UTA

Jósa Attila

Komoly igénybevételnek lesz kitéve a nagyváradi Bodola Gyula Stadion gyepszőnyege az elkövetkezendő időszakban, a 99 éves létesítmény pár napon belül négy mérkőzésnek is otthont ad. Szerdán 18 órától rendezik az Aradi UTA – Krajovai Universitatea Román Kupa mérkőzést, pénteken, szintén a kupában a Bihar FC fogadja a Bukaresti Dinamót (20.30 óra). A fővárosi alakulat információink szerint vissza sem utazik Bukarestbe, mivel hétfőn az UTA elleni bajnoki találkozójukat is Váradon rendezik, egy nappal később, kedden pedig a Bihar FC is villanyfényes meccsen fogadja a Buziásfürdőt 18 órától.

Az UTA – Krajovai Universitatea meccsre az aradiak Rapid elleni találkozójához hasonlóan a jegyek megvásárolhatók online a www.uta-arad.ro oldal jegyértékesítési (ticketing) menüpontjánál.

A jegyek elérhetőek a nagyváradi Inmedio partnerüzletekben és postahivatalokban, valamint a nagyváradi Lotus Center Maxximus üzletében is. A Bodola Gyula Stadion I-es tribünjére a jegyár 50 lej, a kapuk mögötti lelátókra pedig 30. Érdekesség, hogy mindkét csapatban találunk Bihar megyei születésű játékost, az aradiaknál a diószegi Claudiu Micovschi, míg az oltyánoknál a mezőtelegdi David Lazar kapus kap majd helyet várhatóan a kezdőcsapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában