Rangadó

2023.10.02. 12:08

Gálázott az egyetemisták ellen a CAO-NAC

Jósa Attila

A IV. Liga 8. fordulójának rangadóján a CAO-NAC 1910 Hegyközpályiban fogadta szombaton a Nagyváradi Egyetem csapatát. Az egyetemisták kezdték jobban a mérkőzést, Şandra gólja után kevesen gondolták volna, hogy a zöld-fehérek kiütéses győzelemmel zárják a találkozót. A folytatásban azonban beindult hazai henger, Gergely Róbert triplája mellett Zádori és Ciocan is két-két gólt szerzett. Gergely önbizalmára jellemző, hogy első gólját rabonázva szerezte, ami a labdarúgás egyik legnehezebb technikai megoldása. Mi is az a rabona? Amikor egy játékos úgy passzol, ível vagy lő kapura, hogy a támaszkodó lába külső oldalán guruló, pattogó vagy álló labdát a másik lábával úgy rúgja el, hogy átnyúl a labdához közelebbi lába mögött.

„Nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogy szerettük volna, de jól reagáltunk a mérkőzés eleji hibáinkra, kiválóan működött a letámadás, hamar átvettük a mérkőzés irányítását, sikerült gyors és látványos támadásokat vezetnünk és szebbnél szebb találatokkal kedveskedjünk a kilátogató szurkolóknak. Gergely Robi találata Puskás díjat érdemelne! Büszkék vagyunk arra hogy tavaly október óta nem találtunk legyőzőre.” – nyilatkozta portálunknak Lukács Imre, a CAO-NAC vezetőedzője.

Eredmény: CAO-NAC 1910 – Nagyváradi Egyetem FC 7–1 (4–1). Zádori (10., 84.), S. Ciocan (17., 33.), Gergely R. (39., 56., 87.), illetve Mihai Șandra (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában