Íjászbajnokság

2023.09.05. 17:36

Újabb négy érem a Crișul íjászaitól

Forrás: Nagyváradi Crișul

Szakács Dávid

A Nagyváradi Crișul a második legnagyobb létszámú küldöttséggel vett részt az ifjúsági, illetve felnőtt országos íjászbajnokságon Aninószán augusztus 31. és szeptember 3. között, ahol a váradiak 4 éremmel zártak. A versenyen a résztvevők felét az ország négy nagy klubja a Crișul, a Déva, a Radóc és a Jászvásár adta. A nagyváradiak kilenc sportolóval indultak, közülük a felnőtt kategóriában Haragos Bernadett, Alexandra Ierina és Giulia Szalo-Mureșan sorrendben sikerült kisajátítaniuk a dobogó mindhárom fokát. A fiataloknál Iulia Crețu is bezsebelt egy bronzérmet.

„Ez a verseny ismét megerősíti számomra, hogy legújabb szakosztályunk, az íjászat, kiváló döntés volt, mivel ezek a sportolók korukhoz képest figyelemre méltó eredményeket érnek el, illetve meggyőződésem, hogy az idő igazolni fogja a nagyváradi íjásziskola értékét, és klubunk mindig ott lesz a dobogón.” – mondta Pető Dalma Csilla, a nagyváradi egyesület igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában