Bajnokság

2023.09.27. 15:59

Eb-érmes karatékákkal büszkélkedhet a Crișul

Forrás: Crișul Sportklub

Jósa Attila

Nemrég ért véget a belgiumi Liege-ben a Goju-ryu Karate Európa-bajnokság, ahol a Nagyváradi Crișul Sportklub három román válogatott sportolója is részt vett, akiket Mezei Tünde edző készített fel. Boșca Patricia a kumite csapatban (14-15 évesek) szerepelt, ahol bronzérmet szerzett, Tiponuț Andrei pedig egyéni kumite-ban a 12-13 évesek -45 kg-os kategóriában állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Bár Uipalotai Alessia is jól küzdött, sajnos nem sikerült dobogóra állnia.

„Az elért remek eredmények azt mutatják, hogy a Mezei Tünde edző által vezetett karate szakosztály ígéretes sportolókkal rendelkezik. Kemény munkájuk meghozta gyümölcsét, méghozzá nem is akárhogyan, hanem érmekkel az Európa-bajnokságon. Meggyőződésem, hogy az Eb-n szerzett tapasztalat még nagyobb cél eléréséhez fogja őket vezetni a jövőbeli rangos versenyeken. Gratulálok mind a sportolóknak, mind Mezei Tünde edzőnek ezekhez a kiemelkedő eredményekhez” – nyilatkozta Pető Dalma, a klub igazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában