Sport

2023.09.20. 16:23

Brillíroztak a váradi kempósok a Román Kupán

Szakács Dávid

A nagyváradi sportolók voltak a főszereplők a szeptember 16-án, a bukaresti Apollo Sportkomplexumban megrendezett Román Kempo Kupán, melyen a gyermek, az ifjúsági, illetve a felnőtt korosztály is képviseltette magát. A Nagyváradi Crișul hat, a King do-Lions pedig 24 sportolóval vett részt a tornán. A váradiak a versenyről 23 éremmel tértek haza.
A Crișul SK érmesei: I. hely – Sferle David (felnőtt), Cotuț Răzvan Daniel (felnőtt), II. hely – Mihuța Karina Ioana (ifjúsági), Cotuț Denisa Andrada (felnőtt), Barbu Sebastian Cristian (ifjúsági).
A King do-Lions érmesei: I. hely – Kreiner Casian (felnőtt), Lakatos Antonio (felnőtt), Iovan Denis (felnőtt), II. hely – Caba Dominic (felnőtt), Buzle Ştefania (gyermek), Gellért Máte (ifjúsági), Mihele David (felnőtt), Vrancic Marc (felnőtt), Kabai Noel (gyermek), III. Hely – Cristea Rareş (ifjúsági), Cermian Eduard (gyermek).
A Nagyváradi Focus a King do-Lions színei alatt szerepeltek a Kupán. A Focus eredményei a következők: aranyérem – Marmolejo Markus (ifjúsági), Iordache Ivette (ifjúsági), Iordache Ianis (gyermek), ezüstérem – Morar Sara (ifjúsági), Racz Claudia (ifjúsági), bronzérem – Bot Adan (gyermek), Avram Raul (felnőtt).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!