Román Kupa

2023.08.21. 15:45

Teljes az elődöntő mezőnye

Forrás: CAO

Szakács Dávid

A CAO-NAC 1910 vasárnap lejátszotta a labdarúgó Román Kupa megyei szakaszának negyeddöntőjét, ahol az ötödosztályú Mácsapuszta volt az ellenfele. A NAC nagy gólaránnyal, 10–1-re múlta felül ellenfelét, Waritz Ákos és Gergely Róbert mesterhármasával, Mario Abagiu duplájával, Lucian Mănoiu, illetve Pohl Roland egy-egy találatával. Pohlnak ez volt az első gólja zöld-fehéreknél.

A Bihardiószegi SK Székelyhídra látogatott, ahol egy kiegyenlített mérkőzést láthattak a nézők. A rendes játékidő 1–1-es döntetlennel zárult, így jöhetett a hosszabbítás. A 2x15 percben a diószegiek három gólt szerezve végül kiharcolták a továbbjutást (1–4).

A másik két negyeddöntő eredményei: Olcsa - Belényesi Bihorul 0–2, illetve Élesdi Crișul - Fugyivásárhelyi SK 3–2. Az elődöntőket jövőre, április 24-én rendezik. A Román Kupa megyei döntőjére 2024. május 15-én kerül sor Élesden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában