Sport

2023.08.09. 18:02

Román Kupa: Hegyközpályiban rendezik a forduló rangadóját

Jósa Attila

A Bihar megyei Labdarúgó-egyesület (AJF) kisorsolta a labdarúgó Román Kupa megyei szakaszának második fordulójának mérkőzéseit. A nyolc párharc mérkőzéseit a hétvégén rendezik. A párosítás földrajzi szempontok szerint történt, az V. Liga csapatai és a IV. Liga legutóbbi kiírásának gyengébben szereplő csapatai pályaválasztóként némi előnyt élveznek azzal, hogy hazai környezetben harcolhatják ki a továbbjutást. A legizgalmasabb mérkőzésre Hegyközpályiban van kilátás, ahol a CAO-NAC 1910 a tavalyi idényben a felsőházi rájátszásban vitézkedő Nagyváradi Egyetem FC csapatát fogadja. A címvédő Bihardiószegi SK a Cserpataki Slovan otthonába látogat, a papírforma alapján nem kellene gondot okozzon a továbbjutás az érmelléki együttesnek.
A győztesek továbbjutnak a harmadik fordulóba, amelyet augusztus 19-20-án rendeznek, az elődöntőket jövőre, április 24-én, a megyei döntőt pedig május 15-én játsszák Élesden.

Román Kupa, megyei szakasz, II. forduló
Szombat, 17.30 óra: Cserpataki Slovan – Bihardiószegi SK, Érmihályfalvi Unirea – Székelyhídi Sasok, Fugyivásárhelyi SK – Mezőtelegdi Foresta, CAO-NAC 1910 – Egyetem FC.

Vasárnap, 17.30 óra: Révi SK – Élesdi Crișul, Mácsapuszta – Körösszegi Voința, Alsókocsobai Izvorul – Belényesi Bihorul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában