Sport

2023.08.02. 16:55

Példamutatóan viselkedtek a Sepsi OSK szurkolói

Forrás: gsp.ro

ERDON-összeállítás

Mint arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Sepsi OSK 3–0-ra nyert idegenben a Bukaresti Dinamo ellen a Szuperliga 3. fordulójában. A találkozón a székely szurkolók már az elejétől kezdve megmutatták, hogy nem fognak felülni a hazaiak részéről érkező provokációnak, a fővárosiak obszcén megnyilvánulásait a maroknyi tábor egy szimpla tapssal „honorálta”.
A mérkőzést követően a mintegy negyven vendégszurkoló (inspirálódva a japán szurkolók vb-n mutatott példájából) összegyűjtötte a szemetet és tisztán hagyta maga mögött a bukaresti stadion vendégszektorát. Ez a környezettudatos és udvarias magatartás természetesen nem maradt észrevétlen a román sajtó számára sem, akik méltányolták és dicsérték ezt a gesztust. A háromszékiek a következő találkozójukat a CSKA Szófia ellen játsszák a Konferencia Liga-selejtezőjében, csütörtökön 20 órától, teltház előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában