Szuperliga

2023.08.29. 16:05

Az aradiak megtörték a FCSB győzelmi sorozatát

Forrás: Aradi UTA

Szakács Dávid

A FCSB a Szuperliga 7. fordulójának utolsó játéknapján lépett pályára a 14. helyen álló Aradi UTA otthonában. A fővárosiak álomszerűen indították a találkozót, Florinel Coman találatával már a 4. percben megszerezték a vezetést (0–1). A vendégek percekkel később majdnem megduplázták az előnyüket egy aradi labdavesztést követően, ám Olaru 10 méterről fölé lőtte. A 18. percben viszont az UTA tizenegyeshez jutott, miután a 16-oson belül Pantea kézzel blokkolta Stahl lővését. A megítélt büntetőt Fabry magabiztosan értékesítette (1–1). A fővárosiak hátvédje a játékrész végén újra kezezett, így a játékvezető a második sárga lap felmutatását követően kiállította.

A folytatásban a 10 emberrel játszó vendégek igyekeztek továbbra is támadni, azonban ez a taktika megbosszulta magát, az Arad a 60. percben megfordította a mérkőzést Cooper révén (2–1). Az összecsapás utolsó negyedórájában újabb FCSB játékos került a kiállítás sorsára Coman durva könyöklése után. Az eredmény nem változott, a listavezető először kapott ki az idei kiírásba, míg a hazaiak feljöttek a pontvadászat 12. pozíciójába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában