Sport

2023.07.18. 14:51

A felsőházi rájátszásba jutás a cél a zöld-fehéreknél

Jósa Attila

Megkezdte a felkészülést a 2023/24-es idényre a CAO-NAC csapata. A frissen kinevezett vezetőedző, Lukács Imre, illetve az Andrei Haș, Váradi Attila és Cristian Gurău alkotta szakmai stáb mellett 19 játékos volt jelen hétfőn a célkitűzéséként a felsőházi rájátszásba jutást megfogalmazó egyesület első edzésen. A klub közleménye alapján a zöld-fehérek a továbbiakban nem tartanak igényt Andrei Catana, Vlăduț Spiridon, David Farcaș, Iannis Pop, Noah Farcaș, Balogh Bálint, Zádori Emeric és Aris Morar szolgálataira, míg Adrian Mal, Lucian Mănoiu, Bóné Dávid és Raul Bodea igazoltan hiányoztak.
A CAO-NAC kerete: Cătălin Har, Robert Bodea és David Negrea (kapusok), Mario Abagiu, Vlad Naghi, Alex Panc, Ovidiu Ienciu, Darius Pop, Vlad Jiroș, Robert Pădurean, Andrei Haș, Gergely Róbert, Cristian Jurcuț, Mihály Zoltán, Laurentiu Criste, Bica Márk, Sergiu Ciocan, Zádori Sebastian és Waritz Ákos (mezőnyjátékosok).
A felkészülési mérkőzések sorát július 29-én a Béli SK ellen kezdik a váradiak, majd augusztus 1-jén a CAO-NAC amerikai partneregyesülete, a Nyíri Attila által irányított New York AC látogat Hegyközpályiba egy igazán különlegesnek ígérkező mérkőzésre. További hír, hogy a klub válogatót szervez a 2005, 2006, 2007 és 2008-ban született gyermekek számára a korosztályos csapataiba, ezzel kapcsolatban információ a 0745/149.403-as és a 0751/157.698-as telefonszámokon igényelhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában