Szent László Napok

2023.06.21. 15:23

Újra megrendezik az Aranycsapat labdarúgótornát

Forrás: Nagyváradi AC

Szakács Dávid

Negyedik kiírásához érkezett idén az Aranycsapat Ifjúsági Labdarúgótorna, melyet a 11. Szent László Napok keretében rendeznek meg. A seregszemlét vasárnap 10 órától a Hegyközpályi sportpályán rendezi a Nagyváradi AC Labdarúgó Egyesület, az U10-es korosztály (2013-ban született gyermekek) számára. A nevében a legendás magyar labdarúgó-válogatott, az Aranycsapat emléke előtt is tisztelgő tornán öt csapat jelezte a részvételi szándékát, melyek körmérkőzéses rendszerben döntenek majd a helyezésekről.

A labdarúgótornán a házigazda Nagyváradi AC LE mellett a Bihari United, a Borsi Viitorul, a Bihorul Sportiskola, illetve a magyarországi Sárréti LE mérheti össze a tudását és küzdhet az első helyért. A csapatok legtöbb 12 gyermekkel nevezhettek be a tornára, ahol 25 perces mérkőzések várnak a fiatal tehetségekre. Az eseményen minden csapat kupában részesül, külön díjat a legjobb kapus, játékos, illetve a gólkirály fog kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában