Játszma

2023.06.16. 11:15

Nyári Kupát rendez a Nagyváradi Sakk Klub

Forrás: Pixabay

BN-összeállítás

Nyílt, egyéni online villám (blitz) sakkversenyt szervez a Nagyváradi Sakk Klub svájci rendszerben 7 fordulóval, 5 perc+2 másodperc/ lépés játékidővel, a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. A megmérettetés időpontja: június 17., szombat 18 óra. A www. chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub-tagok vehetnek részt a kupán. A klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év és a képviselt helység megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess. com/club/sah-club-oradea

A versenybe a belépés egy órával a rajt előtt kezdődik a következő címen: https://www.chess.com/play/tournament/4074006?action=undefined. Részvételi díj nincs. A verseny főszervezője, illetve játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró lesz. A győztesek oklevélben részesülnek. 

További információk: 0748-185-452; sahcluboradea@ yahoo.com. Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetői figyelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!