Sakk

2023.05.03. 16:52

Online versenyekkel ünnepel a Nagyváradi Sakk Klub

ERDON-összeállítás

Alapításának harmadik évfordulóját ünnepli május 11-én a Nagyváradi Sakk Klub (alapítók Fleisz János, Dan Carțis, Dan Raț), erre való tekintettel negyedik alkalommal szervezik meg Bihar Sakk Napját, amely keretében a következő online sakkversenyekre kerül sor:

Bihar megye bullet-sakk kupája 2023
Nyílt, egyéni online bullet (leggyorsabb sakktípus, játékosonként mindössze egy perc gondolkodási idővel) sakkverseny, svájci rendszerben, 5 fordulóval. 2 perc + 1 másodperc / lépés játékidővel, a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. Időpont: 2023. május 6. szombat, 17.30 óra. Résztvevők: a chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub tagok. A klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év és a képviselt Bihar megyei helység megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: www.chess.com/club/sah-club-oradea. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné webcímén. A részvétel ingyenes.
Díjazás: A Bihar megye bullet-sakk kupájának győztese címet adják át. A végeredményt a www.chess.com webhelyen megjelent táblázat alapján állítják össze. Azonos pontszám esetén az első kritérium a Sonneborn, majd a közvetlen eredmény, a győzelmek nagyobb száma és végül az ellenfelek magasabb rating átlaga következik.
Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver nagyon szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetője figyelik.

Bihar Sakk Napja 2023
Nyílt, egyéni 7 fordulós villám sakkverseny 5 perc + 2 mp/lépés játékidővel svájci rendszerben a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. Időpont: 2023. május 6. szombat, 18.00 óra. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a következő címen: www.chess.com/play/tournament/4002490?action=undefined. Részvételi díj nincs! Díjak: oklevelek. 
A versenyek szervezője és játékvezető: dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró, további információkat a 0748/185.452-es telefonszámon, illetve a sahcluboradea@yahoo.com drótpostacímen lehet igényelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában