Crișul Sportklub

2023.03.10. 09:10

Írásban is megerősítették az együttműködési megállapodást

Fotó: Crișul Sportklub

A Nagyváradi Crișul Sportklub (igazgató Pető Dalma) és a Székelyhídi önkormányzat (polgármester Béres Csaba) a közelmúltban együttműködési protokollt írt alá a székelyhídi tanuszodában megrendezésre kerülő úszósport tevékenységek folytatásáról. A közös projekt ötlete Béres Csaba polgármestertől származik, aki partnerségi megállapodást kezdeményezett a Crișul Sportklubbal, hogy a székelyhídi uszodában úszó- és vízilabdakurzusokat tartsanak. Ennek eredményeképpen a Crișul szakembereket – Marcel Hașaș (vízilabda) és Luminița Coraș (úszás) – biztosított a tanfolyamokhoz, a városháza pedig az uszodát. A tanfolyamok célja az volt, hogy Székelyhíd és a környező települések gyermekeit beavassák ezekbe a sportágakba.

Az együttműkösédnek köszönhetően a fiatalok optimális körülmények között tanulhatnak úszni és vízilabdázni, a Crișulnak pedig lehetősége lesz arra, hogy a legígéretesebb tehetségeket leigazolja és az élsport irányába terelje.

A nagyváradi klub vezetősége hasonló megbeszéléseket folytatott Török Lászlóval, Nagyszalonta polgármesterével, és ugyanilyen megállapodást fognak aláírni, amint a településen megnyílik a tanuszoda a nagyközönség előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában