Sakk-matt

2023.02.27. 17:37

Szombaton rendezik a megyei rapid sakk bajnokságot

A verseny március 4-én, szombaton 18 órától veszi kezdetét.

BN-összeállítás

A Nagyváradi Sakk Klub (alapítók Fleisz János, Dan Cezar Carțis, Dan Raț) nyílt, egyéni online rapid sakkversenyt szervez, svájci rendszerben 7 fordulóval, 10 perc + 1 másodperc / lépés játékidővel, a www.chess.com sakkszerveren. A verseny március 4-én, szombaton 18 órától veszi kezdetét.

A www.chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub tagok vehetnek részt a bajnokságon, a klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év és a képviselt Bihar megyei helység vagy klub megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea .

A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné webcímén: https://www.chess.com/play/tournament/3847118?action=undefined . További információkat a 0748185452-as telefonszámon, valamint a sahcluboradea@yahoo.com elektronikus levelezési címen lehet igényelni.

A Bihar megye rapid sakkbajnoka címet a következő kategóriákban adják át: általános, nők, szenior (65 év felett, azok is, akik 2023-ban töltik be), ifjúsági fiú és lány (18 év alattiak, akik 2005. január 1 után születtek). A bajnoki címek kiadásához szükséges a pontos név és vezetéknév, születési dátum és a képviselt helység vagy klub neve.

A végeredményt a fenti kategóriák szerint a játékvezető állítja össze a www.chess.com webhelyen megjelent táblázat alapján (azonos pontszám esetén az első kritérium a Sonneborn, majd a közvetlen eredmény, a győzelmek nagyobb száma és végül az ellenfelek magasabb rating átlaga). Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver nagyon szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetői figyelik. A bajnokság alatt és után a lejátszott partikat ellenőrzik, a bajnoki címeket csak a végeredmények jóváhagyását követően, a befejezés után körülbelül 3 nappal adják ki. A verseny főszervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró. Részvételi díj nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában