Bölények Ligája

2023.02.06. 13:06

Későn ébredt a váradi férfi kézilabdacsapat

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila

Továbbra is pont nélkül szerénykedik a férfi kézilabda Bölények Ligájának utolsó helyén a Nagyváradi VSK együttese. A 16. forduló mérkőzésén szombat délután a tabella második helyezettje, a Konstancai VSK vendégszerepelt az Antonio Alexe Sportcsarnokban. A 30–33-as végeredmény nem tükrözi hűen a két csapat közötti különbséget, a konstancaiak gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát.
Harmincpercnyi játék után 21–10-re vezetett a dobrudzsai alakulat, a második félidőre viszont alaposan felforgatta csapatát Ionuţ Puşcaşu, a vendégek vezetőedzője. A váradiakat dicséret illeti, hiszen éltek a lehetőséggel és 4 gólra felzárkóztak (24–28), ekkor a konstancaiak megrázták magukat, és pillanatok alatt ismét megléptek hat góllal.
A találkozó utolsó három gólját a Nagyváradi VSK szerezte, apró örömöt okozva ezzel annak a nagyjából 300 nézőnek, akik a sorozatban 17 elszenvedett vereség ellenére továbbra is kitartanak a csapat mellett. A következő fordulóban a Nagyváradi VSK idegenben lép pályára február 11- én, szombaton a Bákói VSK vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában