Mérkőzés

2023.02.06. 22:47

Első téli felkészülési mérkőzését játszotta le a CAO-NAC 1910

Forrás: caoradea

Jósa Attila

A Békéscsabai 1912 Előre második együttese ellen kezdte meg idei téli felkészülési mérkőzéseinek sorozatát szombaton a Nagyváradi CAO-NAC 1910. A két csapat Gyulán, az id. Christián László városi sporttelepen mérte össze tudását. A játék képén végig érezhető volt, hogy a csabaiak jóval előrébb tartanak a felkészülésben, Magyarországon már a jövő héten rajtol a harmadosztályú pontvadászat. Bár az 5–1-s végeredmény meglehetősen szigorúnak tűnik, a CAO-NAC jóval szorosabbá is tehette volna a mérkőzés kimenetelét, de Ciocan, Farcaş, Zádori és Bodea is hibázott nagy helyzetben.

A váradiak gólját Lucian Mănoiu szerezte a 74. percben. Dragoş Căvăşdan vezetőedző a Bodea – Mănoiu, Ienciu, Panc, D. Pop – L. Criste, Zádori – Farcaş, Waritz, Pădurean – Ciocan összeállítású csapatnak szavazott bizalmat a mérkőzés kezdetén. Szünet után pályára lépett még Negrea, D. Farcaş, Balogh, Jiroş, Morar, Catana, Bodea, Spiridon, Kincses, Mal és Mihály is, így két csapatra való játékosának is lehetőséget adott a bizonyításra a fiatal szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában