Férfi vízilabda

2023.01.16. 14:56

Teljes nagyváradi dominancia a marosvásárhelyi pólótornán

Forrás: Crișul SK

J. A.

Igazolták a papírformát a nagyváradi férfi vízilabdacsapatok az U 17-es országos bajnokság második, marosvásárhelyi regionális tornáján. A két váradi csapat, a VSK és a Crişul vetélkedéséből ezúttal előbbi került ki győztesen, visszavágva így a decemberi, első tornán elszenvedett 14–12-es vereségért. 
A Cristian Şandor és Nagy Sándor edzette VSK a vásárhelyi tornán valamennyi mérkőzését megnyerte, a Marosvásárhelyi Partizant 16–6, a Kolozsvári Viitorult 26–5, vasárnap délben pedig városi riválisát, a Crişult győzte le 14–13 arányba.
A Kolozsvári VSK elleni mérkőzést a zöld asztalnál nyerték meg a váradiak, miután az ellenfélnek nem voltak rendben az orvosi papírjai.
A Crişul is magabiztosan győzte le a két kolozsvári csapatot, a Viitorul ellen 35–7-re, a VSK ellen 17–7- re győztek Haşaş Marcel tanítványai, a Marosvásárhelyi Partizan ellen pedig szintén meggyőző, 18–5-ös sikert értek el. A két váradi csapat egyaránt bejutott az országos nagydöntőbe, melyet Bukarestben rendeznek február közepén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában