Ifjúsági válogatott

2023.01.12. 14:49

Olaszországból Konstancára költözhet Ricardo Farcaş

Forrás: Facebook

Jósa Attila

A román ifjúsági válogatott nagyváradi játékosa, Ricardo Farcaş felbontotta szerződését az olasz Serie C-ben szereplő Sienával, és minden jel szerint Gheorghe Hagi csapatához, a Szuperligában listavezető Konstancai Farulhoz fog szerződni. „Az ACR Siena 1904 bejelenti, hogy a mai napon megállapodás született Ricardo Farcaş szerződésének közös megegyezéssel történő felbontásáról, akinek 2024. június 30-án járt volna le a szerződése. A klub sok sikert kíván a középső védőnek a további pályafutásához” – jelentette be a Twitteren az olasz egyesület. A központi sajtó információi szerint a Farul korábban többször is tárgyalt a játékossal, Farcaş pedig mindenáron Konstancán szeretné folytatni, még akkor is, ha más ajánlatai is vannak.
A nagyváradi származású Farcaş a Luceafărul ificsapatánál kezdte pályafutását, majd megfordult az Arsenal, az Ajax Amszterdam és a SPAL Ferrara ifjúsági csapataiban. A Siena 2020-ban vásárolta meg a játékjogát 50 ezer euróért, a csapat színeiben 50 mérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett. A még mindig csak 22 éves játékos értékét a mértékadó Transfermarkt internetes oldal 50000 euróra taksálja, de a szerződésbontás után jelenleg ingyen igazolható. Ricardo Farcaş jelenleg a Bihar FC edzéseit látogatja, ahol édesapja, Florin Farcaş a vezetőedző. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában