Román Kupa

2023.01.31. 12:06

Negyedik helyen végzett az Egyetem SK

Forrás: Egyetem SK

Jósa Attila

Hétvégén rendezték az Otopeni városában található uszodakomplexumban a Román Kupa második, egyben befejező tornáját. Az Egyetem SK javítani tudott a marosvásárhelyi, első megmérettetésen elért ötödik helyezésén, a váradi lányok fölényes győzelmet arattak a Marosvásárhelyi VSK ellen, a 16–2-es győzelemmel alaposan visszavágva az első tornán elszenvedett 13–16-os vereségért. Több babér nem termett a váradi lányok számára, bár a korábbiakhoz képest Dorin Sava tanítványai jóval szorosabb mérkőzéseket játszottak a fővárosi Steaua (7–14) és a Dinamo ellen is (5–17). A Bukaresti Rapid ellen viszont csődöt mondott a váradiak védekezése, a vasutascsapat 30–5-re győzött.
A női vízilabda Román Kupa sajátos lebonyolítása miatt már a második torna első körében kiderült, hogy az idei kiírást a férfiakhoz hasonlóan a Bukaresti Steaua nyeri. A Steaua 17– 2-re gyűrte le a Rapidot, és ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a táblázaton. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában