Helyi sport

2023.01.10. 16:55

Megvan a Bihar FC első téli szerzeménye

Jósa Attila

A nagyváradi alakulat kedden délben a Bodola Gyula Stadionban megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Csatlakozott a piros-kékek keretéhez a 22 éves Călin Jurj, aki legutóbb a Temesvári Politehnica másodosztályú gárdájának alkalmazásában állt, de az őszi szezon során csak elvétve került be a kezdőcsapatba. A korábban a román utánpótlás-válogatottban is megfordult Jurj, aki eredetileg a nagyváradi klub saját nevelésű játékosa, úgy tűnik, szeret ingázni a két város között, hiszen a junior évei után, majd a 2021-2022-es idény után is Temesvárra igazolt a tavaly még Nagyváradi CAO néven szereplő együttestől.

Távozói is vannak a Bihar FC keretének, a bíztató őszi kezdés ellenére a klub megvált a magyarremetei származású Fila Károly kapustól, de távozik Andreas Ştiubea is, aki egyáltalán nem kapott lehetőséget a bizonyításra Florin Farcaș vezetőedzőtől. A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 10. csoportjában 15 forduló után a Bihar FC a harmadik helyen várja a tavaszi folytatást egy ponttal lemaradva a Besztercei Gloria és a Szatmárnémeti VSK mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában