Helyi sport

2023.01.31. 13:24

Elvesztette első edzőmeccsét a Félixfürdői Lotus

Forrás: Facebook

Szakács Dávid

A váradszentmártoni csapat péntek este játszotta le idei első edzőmeccsét a nagyszalontai műfüves pályán. A 90 perces játékidő után a Félixfürdői Lotus 2–1-re elvesztette a mérkőzést a Székudvar csapata ellen, amely 2. helyen áll az Arad megyei 4. ligában. Az aradi csapat az első félidőben Mario Pele fejesével szerzett vezetést, aki Alex Lezeu beadását továbbította a hálóba. A székudvari csapat előnye kétgólosra nőtt, miután a korábban a Bihar FC-ben is megfordult Dumitru Copil egy szabadrúgást értékesített 20 méterről. A Bihar megyei csapat a szünet után Cosmin Sîrbu révén szépített büntetőből.

Gheorghe Ghiț edző a következő kezdőt küldte pályára: Beke – S. Cucu, A. Pintea, Paublusztig T., M. Arsene, G. Gitye, M. Popa, A. Sorian, V. Costea, I. Hora, Fl. Pop. A mérkőzés második felében még pályára léptek: A. Barabas – D. Mailinger, C. Copil, R. Creț, C. Trip, D. Sala, P. Blăgea, R. Tămaș, R. Pele, C. Sîrbu és D. Gheban.

Az ellenfél csapatában pályára lépett a nagyszalontai származású Alex Lezeu és Bogdan Țoca, illetve még két játékos, szintén játszottak Bihar megyei klubokban: Dumitru Copil (Bihar FC) és George Pirtea (Nagyszalontai Liberty). A következő barátságos mérkőzését a Félixfürdői Lotus a szintén harmadosztályú Nagykárolyi Victoria ellen vívja február 4-én, szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában