Menetrend

2023.01.04. 10:42

Bihar FC: összeállt a váradiak felkészülési menetrendje

A piros-kékek idei első barátságos mérkőzésére január 28-án kerül sor Szatmárnémetiben, a Nagybányai Minaur ellen.

Forrás: facebook.com/FC.BHOradea

Jósa Attila

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 10. csoportjának harmadik helyén áll az eddigi 15 forduló alatt gyűjtött 31 pontjával a Nagyváradi Bihar FC, és bár a pontvadászat csak március 11-én indul újra útjára, Florin Farcaş vezetőedző már január 10-én levezényli az első idei edzést a keret játékosainak a Bodola Gyula Stadionban. Január 18-án a csapat tagjai orvosi vizsgálaton vesznek részt, majd a költségvetéstől függően meghatározzák az edzőtábor helyét és hosszúságát. A Bihar FC első barátságos mérkőzésére január 28-án kerül sor Szatmárnémetiben a Nagybányai Minaur ellen. A piros-kékek február 4-én Temesváron az Újszentesi SK csapatával találkoznak, február 10-én pedig ismét Szatmárnémetiben, de ezúttal a Nagykárolyi Victoria ellen lépnek pályára.
A barátságos mérkőzések február 18-án Aradon folytatódnak, ahol egy háromcsapatos tornán vesz részt a Bihar FC, a Kisjenői Crişul és a Vajdahunyadi Corvinul társaságában. Február 22-én Dévára utazik a helyi Cetate elleni barátságos mérkőzésre Florin Farcaş alakulata, ezt február 25-én egy újabb mérkőzés követi Aradon a Lippai Şoimii ellen.
A felkészülési időszakot hazai környezetben zárja a nagyváradi gárda, március 4-én az Aradi Viitorul látogat a Bodola Gyula Stadionba. A bajnokság március 11-én folytatódik, amikor a Bihar FC a jelenleg második helyen álló Szatmárnémeti VSK csapatával találkozik Nagyváradon.
„Három nehéz mérkőzésünk van hátra a bajnokság alapszakaszából, és nagyon jól fel kell készülnünk, hogy elérjük azt a célt, amit a bajnokság elején nem sokan gondoltak volna kivitelezhetőnek, tekintettel arra, hogy öt kezdőjátékost veszítettünk el a rajt előtt. Nagyon szeretnénk legalább három játékost leigazolni, eléggé kiegyensúlyozatlanok vagyunk több poszton is, ami miatt fordulóról fordulóra improvizálnom kellett, és ez nem egy normális állapot” – nyilatkozta a tavaszi tervekkel kapcsolatban Florin Farcaş. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában