CAO-NAC

2023.01.19. 18:10

A zöld-fehérek is megkezdték a felkészülést

Forrás: caoradea.ro

Jósa Attila

A nagyváradi Ifjúsági Stadion műfüves pályáját választották a CAO-NAC illetékesei a 2023-as év első edzésének helyszínéül. Az Angliából hazatért fiatal vezetőedző, Dragoș Căvășdan útmutatásai mellett 38 játékos kezdte meg a felkészülést a IV. Liga felsőházi rájtászásának mérkőzéseire, igaz, többen közülük próbajátékon vannak. Öt új játékosa már biztosan lesz tavasszal a nagyváradiaknak, Waritz Ákos, Ovidiu Ienciu, Zádori Sebastian és Lucian Mănoiu a megszűnt Borsi Viitorul csapatától került a zöld-fehérekhez, míg a 18 éves Vlad Jiroș a Bihorul Sportiskolától érkezett. Távozók is szép számmal akadnak, Cosmin Letan, Victor Dobrescu, Mihai Axente, Dumitru Sabău, Darius Țîrtea, Vlad Negruțiu, Paul Torj és Luca Gal már nem tagja a keretnek.

A CAO-NAC hat felkészülési mérkőzést vív a tavaszi idény kezdete előtt: február 4-én a Békéscsaba II., február 8-án a Szatmárnémeti Olimpia, február 12-én a DEAC II., február 15-én a Béli SK, február 18-án az UTA Arad U19-es csapata, végül február 22-én a Borosjenői ACB ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában