Helyi sport

2022.12.05. 16:23

Rangos versenyen bizonyítottak a váradi karatékák

Forrás: Crișul SK

Jósa Attila

A Nagyváradi Crișul karatékái is részt vettek múlt hétvégén a Budapesten megrendezett Hayashi Shito-ryu Open International Karate Championships versenyén. A verseny az összes korosztály számára, hat éves kortól egészen a szenior korúakig lehetőséget biztosított a gyakorlásra és megmérettetésre egyéni és csapat versenyszámokban. A Nagyváradi Crișul Sportklub Karate szakosztálya eredményesen szerepelt a budapesti versenyen, Mezei Tünde vezetőedző, Mate Maya és Roșu Marius oktatók tanítványai számos éremmel térhettek haza.

„Szeretnék gratulálni a sportolóknak és a karate szakosztály edzői stábjának ezekhez a remek eredményekhez. Bár a versenyév végén járunk, örömmel tölt el, hogy a sportolóink és edzőink is ennyire elkötelezettek, ez a hozzáállás sokat segít abban, hogy elérjék a kitűzött célokat!" – nyilatkozta a versenyek lezárultával Pető Dalma, a Crișul Sportklub igazgatója.

A Crișul eredményei

1. helyezett: Chiș Eduard (6-7 év, 25 kg)

Roșu Ianis (8-9 év, +35 kg)

Rácz Claudia (8-9 év, +35 kg)

Kumite női csapat (U14)

2. helyezett: Pașca Andrei (8-9 év, +35 kg)

Groze Izabela (8-9 év, +35 kg)

Uipalotai Alessia (10-11 év, 35 kg)

Marmolejo Markus (12-13 év, 40 kg)

3. helyezett: Bosca Patricia (14-15 év, 52 kg)

Coita Richard (14-15 év, 57 kg)

Kumite férfi csapat (U14)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában