Utolsó forduló

2022.12.02. 09:00

III. Liga: az első hely a tét

Forrás: facebook.com/FC.BHOradea

Jósa Attila

A harmadosztályú labdarúgó bajnokságban az év utolsó fordulóját rendezik ma és szombaton. A 15. forduló mérkőzésein természetesen a két Bihar megyei alakulat is pályára lép. A két csapat közül „papíron” az éllovas Bihar FC-nek lesz nehezebb dolga, a váradi piros-kékek ma délután 14 órától a második helyezett Besztercei Gloria pályáján vendégszerepelnek. A 10. csoport rangadóján amennyiben nem szenved vereséget a Bihar FC, úgy az első helyen „telel” és kedvező pozícióból várhatja a tavaszi folytatást. A két csapat nagyváradi mérkőzésén 1–1-es döntetlen született.

A másik Bihar megyei csapat, a Félixfürdői Lotus Szilágysomlyóról próbálhatja meg begyűjteni a pontokat, de borítékolható, hogy nem lesz könnyű dolga a váradszentmártoniaknak, hiszen a Sportul két hete éppen a Bihar FC-t verte 4–1-re hazai pályán.

A 15. forduló műsora, péntek: Besztercei Gloria – Nagyváradi Bihar FC (14 óra). Szombat: Szatmárnémeti VSK – Máramarosszigeti VSK (14 óra), Szilágysomlyói Sportul – Félixfürdői Lotus (14 óra), Kolozsvári CFR II – Zilahi CSM (14 óra), Désaknai Minerul – Nagykárolyi Victoria (14 óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában