Kitüntetés

2022.12.27. 16:04

Claudia Seica lett az év sportolója a Nagyváradi Libertynél

A Nagyváradi Liberty Cselgáncsklub 2022 legjobb dzsúdósának választotta meg Claudia Seicát, akinek idei legjobb eredménye az országos bajnoki cím volt az U13-as korosztályban.

Forrás: Liberty Judo Club

Fotó: BALA SEBASTIAN

ERDON-összeállítás

A Judo Club Liberty 2022 Gálán a sportklub vezetősége, az edzők, a sportolók, a szülők, a barátok és a szponzorok jelenlétében felelevenítették a most záruló év kiemelkedő eredményeit és jutalmazták a klub cselgáncsozóit. A sportklub idén 13 versenyen vett részt itthon és külföldön egyaránt. A Loredana Lascău, Alina Borza és Bianca Gavrea edzők által felkészített sportolók V. és VII. helyet szereztek a Bosznia-Hercegovinában lezajlott Balkán Bajnokságon, öt éremmel tértek haza az Országos Bajnokságról, melyek közül egy arany, egy ezüst és három bronz volt, és ugyanitt egy V. helyet is szereztek. A hazai és nemzetközi versenyeken a Liberty dzsúdósai összesen 95 érmet szereztek. A Nagyváradi Liberty idén huszonhat cselgáncsozóját jutalmazta. Az év cselgáncsozója Claudia Seica lett, aki az Országos Bajnokságon U13-as korosztályban megszerezte az első helyet, az U14-es korosztályban ötödik, a Balkán Bajnokságon szintén ötödik lett. Mindemellett első lett a Bors Kupán és a Temesvári Ali Bogdan Kupán, valamint a Bánffyhunyad Kupán, harmadik lett a Nagybányai Északi Kupán, a Szatmár Kupán és Nagykároly Város Kupáján. A Liberty év végi rangsorán a második George Asproiu, a harmadik pedig Tudor Lascău lett. A sportklub összesen huszonegy versenyzőjét rangsorolta. Ugyanakkor speciális díjat kapott Csiza Andor, a Best Ippon 2022 díjat Aida Verzea kapta, a Record Day speciális díjat Mark Purdea, Raul Sferle és Marc Sandro vehették át, a 2022. év bátorság díját pedig Anastasia Vicoveanu, David Fărcuţa és Masha Lup kapták meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában