Kézilabda

2022.11.21. 17:32

Teljes kilátástalanság a kézilabdázók háza táján

Forrás: Facebook

Jósa Attila

Újabb fordulót bonyolítottak le a Bölények Ligájában a hétvégén, a Nagyváradi VSK kézilabdázói ezúttal Szucsávára látogattak. Bár a hazai alakulat sem tartozik a bajnokság élcsapatai közé, a mérkőzés nem sok jóval kecsegtetett a váradiak számára. A VSK becsületére legyen mondva, sokáig jól tartotta magát, félidőben mindössze három gól volt Cosmin Liberţ tanítványainak a hátránya (12–15). Szünet után még feljebb zárkózott a váradi együttes, a 40. perctől azonban érkezett a már megszokottnak mondható „rövidzárlat”, sorozatban hat gólt szerzett a Szucsáva, és végül simán megnyerte a mérkőzést. Az őszi idény utolsó fordulójában a VSK hazai pályán a Nagybányai Minaurt fogadja, a jelenleg dobogón tanyázó vendégcsapat formáját elnézve pedig nem tűnik túl valószínűnek, hogy éppen ellenük törne meg a nagyváradiak pocsék sorozata.

Szucsávai CSU – Nagyváradi VSK 31–23 (15–12)


CSU: Makaria, Simulescu; Podovei, Gavriloaia 7, Tîrzioru 6, Stanciuc 5, Kbilashvili 4, Ştefan 3, Zariţchi 2, Csog Vencel 2, Bologa 1, Grigore 1, Lupu, Bruj, Radu, Urdă. Vezetőedző: Petru Ghervan. 
VSK: Turturică, Ţenghea; Dzukics 6, Munteanu 4, Aungurenci 3, Oargă 2, Turcu 2, Boşca 2, Kovács 1, Sztarcsenko 1, Ivancsenko 1, Farcaş 1, Szasz és Breban. Vezetőedző: Cosmin Liberţ. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában