Vízilabda

2022.11.09. 12:52

Összekerült a nyolcaddöntőben a VSK és a Steaua

Forrás: Facebook

J. A.

Az európai szövetség (LEN) hétfőn készítette el a második számú vízilabda-kupasorozat nyolcaddöntőjének sorsolását, amelyen kiderült, hogy egymás ellen szállhat vízbe a LEN-Bajnokok Ligája selejtezőiből kiesett két romániai alakulat, a Nagyváradi VSK és a Bukaresti Steaua. Az Eurokupa nyolcaddöntő első mérkőzésére november 30-án Bukarestben, a visszavágóra pedig december 14-én a nagyváradi Ioan Alexandrescu Olimpiai Uszodában kerül sor.  A két csapat ezt megelőzően a Szuperliga 7. fordulójában, november 25-én Bukarestben is megmérkőzik egymással. Érdekesség, hogy a sorozatban a két romániai csapat mellett két magyarországi egyesület, a Budapesti Honvéd és a Szolnoki Dózsa is egymás ellen küzdhet a továbbjutásért.


 

LEN-EUROKUPA


A nyolcaddöntők párosításai:
Bukaresti Steaua – Nagyváradi VSK, CN Noisy Le Sec (francia) – Trieste Pallanuoto (olasz), Vasas Plaket – Crvena zvezda (szerb), Partizan Beograd (szerb) – Panioniosz (görög), Budapesti Honvéd – Szolnoki Dózsa, RN Savona (olasz) – CC Ortigia (olasz), Primorac Kotor (montenegrói) – CN Tourcoing (francia), VK Sabac (szerb) – CN Barcelona (spanyol).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában