Vízilabda

2022.11.21. 17:46

Nem termett babér a fővárosiaknak Nagyváradon

Forrás: CSM Oradea

Jósa Attila

Két mérkőzéssel folytatódott múl hétvégén a Nagyváradi VSK számára a férfi vízilabda Szuperliga küzdelemsorozata, a piros-kékek a szebb napokat is látott Bukaresti Sportul Studențesc gárdáját fogadták a Ioan Alexandrescu Uszodában. Az első találkozó, melyet szombaton délben rendeztek, 18–6-os váradi győzelmet hozott. Ciprian Cîmpianu tanítványai már az első negyed után 7–1-es előnyre tettek szert, szünetben pedig már 10–1 volt az állás. A második félidőben több fiatal játékos is lehetőséget kapott a hazaiaknál, ennek ellenére a VSK a harmadik, majd a negyedik negyedet is megnyerte, és végül 12 góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

A felek délután is összecsaptak, „papíron” a Sportul Studențesc pályaválasztása mellett, a különbség pedig még nagyobb volt ezen a találkozón a két együttes között. A második negyedben már 9–0 állt az eredményjelzőn, a váradiak pedig ezúttal nem lassítottak, és végül 21–5 arányú győzelmet arattak.

A Sportul Studențesc az Egyetem SK-val is megmérkőzött a hétvégén. A találkozó utolsó negyedében, a vendégek 7–6-os vezetésénél a játékvezető megállította a játékot, mivel kiderült, hogy a bukaresti csapatban egy olyan kapus védett, aki nem szerepelt az előzetesen megadott hivatalos összeállításokban. A találkozót így 5–0-ra az Egyetem SK nyerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában