Vízilabda

2022.11.06. 17:20

A visszavágót is a horvátok nyerték a LEN Bajnokok Ligájában

Forrás: CSM Oradea

Jósa Attila

A LEN-Bajnokok Ligája 3. selejtező fordulójának visszavágó mérkőzését rendezték szombaton a nagyváradi Ioan Alexandrescu Uszodában. A horvát csapat alaposan „belekezdett” a találkozó elején, az első negyed 1–5-ös eredménye után a VSK leghalványabb reménye is szertefoszlott a továbbjutással kapcsolatban, hiszen az első mérkőzés 9–3-as eredménye után már 14–4-re vezetett összesítésben a Jadran. A váradiak becsületére legyen mondva, vert helyzetből is mindent megtettek a győzelem megszerzése érdekében. A negyedik negyedben Szabó István gólja után elérhető közelségbe került a siker (11–10), a Jadran viszont megrázta magát a hajrában és megnyerte a második mérkőzést is. A Bajnokok Ligájától búcsúzó Nagyváradi VSK a LEN-Európa-kupa nyolcaddöntőjében folytathatja nemzetközi szereplését.

 

Ioan Alexandrescu Uszoda, 600 néző

Nagyváradi VSK – Jadran Split 11–12 (1–5, 3–2, 3–2, 4–3)

VSK: M. Țic, Gavriș; Asanovic 2, Negrean 2, M. Gheorghe, Szabó I. 2, N. Ilisie 1, Popoviciu, Dragomirescu 1, Colodrovschi 3, Vancsik, Czenk, Remeș. Vezetőedző: Ciprian Câmpianu.

Jadran Split: Marcelic, Anic; Buric 5, Marinic Kragic 3, Cagalj, Butic, Pejkovic, Bukic 2, Zovic, Delic 2, Pavlovic, Tomasovic, Duzevic. Vezetőedző: Mile Smodlaka

Vezette: Raffaele Colombo (olasz) és Stanko Ivanovski (montenegrói)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában