Sakk

2022.10.27. 12:51

Szabó Istvánra emlékeznek a sakkozók

Erdon-összeállítás

A Nagyváradi Sakk Klub megszervezi a 2022-es Szabó István Emlékversenyt online sakk villámverseny keretében október 29-én, szombaton, 18 órától. A játék típusa: nyílt, egyéni villámverseny, svájci rendszerben, 7 fordulóval, 5 perc+2 másodperc/lépés játékidővel. A www.chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub tagok vehetnek részt a versenyen. A klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea. Az egykori nagyváradi sakkmester emlékére rendezett versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné webcímén: Play Chess Online for Free with Friends & Family – Chess.com. Részvételi díj nincs.

A verseny főszervezője és játékvezető: dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró. További információk: 0748/185-452; sahcluboradea@yahoo.com.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!