Taekwon-dó

2022.10.27. 12:55

Éremeső hullott a váradi taekwon-dósokra

Az eredmények összesítése után a Wolf SK a második helyért járó trófeát vehette át a gyerekeknél és az ifjúságiaknál egyaránt.

Fotó: Wolf SK

Erdon-összeállítás

Nagybányán szervezték meg október 20 és 23. között a Taekwon-do ITF Románia Kupát. Az eseményre az ország 33 klubjának 734 sportolója nevezett, köztük a Nagyváradi Wolf Sportklub 29 versenyzője. Harascsák Gyula elnök-vezetőedző (4. Dan), Gergely Ákos (2. Dan) és Tálinger Alex (2. Dan) oktatók tanítványai folytattá idei kitűnő szereplésüket: 37 érmemmel lett gazdagabb a gyűjteményük, ezekből 17 arany, 11 ezüst és 9 bronz. A verseny végén, az eredmények összesítése után a Wolf SK a második helyért járó trófeát vehette át a gyerekeknél és az ifjúságiaknál egyaránt. Gui Daria Crina az idei országos bajnokság után most ismét elhódította a legjobb gyerek lány sportolónak járó serleget. A váradi egyesületet a bírói karban Szabó János és Cosma Rares képviselte. „Gratulálok mindenkinek! Kitűnő eredményeket értünk el, amelyekért keményen megdolgoztunk mindannyian. Sportolóink sikeresen túltették magukat a mindössze két héttel a nagybányai megmérettetés előtt lezajlott Világkupán felhalmozódott fáradtságon és csúcsformában tudtak versenyezni. Ezúton szeretnénk megköszönni támogatóinknak és nem utolsó sorban a szülőknek az anyagi támogatást!” – nyilatkozta a verseny után Harascsák Gyula.

A Wolf SK eredményei

1. helyezett: Gui Daria Crina (3)- tull, küzdelem és speciális tehnikák, Kalmár Erik (3)- küzdelem, speciális tehnikák és speed kick, Toromba Christian - küzdelem, Gui Denisa - küzdelem, Campean Maya - küzdelem, Varga Nikolett - küzdelem, Cornea Luca - küzdelem, Simon Barbara - küzdelem, Orbán Kármen - küzdelem, Szabó Alexa - küzdelem, Erdei Anna - küzdelem Bara Stefan - küzdelem, a Simon Barbara, Orbán Kármen, Cornea Casandra, Szabó Alexa és Erdei Anna alkotta ifjúsági lány csapat küzdelemben. 

2. helyezett: Balog Erik - küzdelem, Borz Cristian - küzdelem, Borz Luca - küzdelem, Gui Daria Crina - speed kick, Cornea Larisa - küzdelem, Bajgyik Baranyi Botond - küzdelem, Cosma Rares - küzdelem, Cornea Casandra-küzdelem, Papp Attila - küzdelem, Tálinger Alex és Hegedűs Richárd - felnőtt tradicionális küzdelem, az ifjúsági lány csapat tullban. 

3. helyezett: Gui Denisa - speed kick, Szabó János - küzdelem, Tálinger Alex - küzdelem, a Szabó János, Bajgyik Baranyi Botond, Molnár Balázs, Palotás Áron, Cosma Rares és Fodor Róbert Jr. alkotta ifjúsági fiú csapat küzdelemben, tullban, az ifjúsági lány csapat erőtörésben, a Harascsák Gyula, Tálinger Alex, Hegedűs Richárd, Papp Attila, Fodor Béla Róbert és Fenesi Péter alkotta felnőtt férfi csapat tullban, küzdelemben és erőtörésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában